-

Raakasuklaan valmistuspaketti – helppoa ja hauskaa herkkusuille
21
Nov 2016

Raakasuklaan valmistuspaketti – helppoa ja hauskaa herkkusuille

CocoVin Raakasuklaan valmistuspaketti sisältää kaiken tarvittavan raakasuklaakonvehtien valmistukseen muoteista aineksiin. Raakasuklaan valmistus on kivaa tekemistä, ja tällä paketilla ensikertalainenkin voi vain onnistua. Loistava lahjaidea niin nuorille kuin vanhemmillekin herkuttelijoille!

cocovi1

Raakasuklaan valmistuspaketin avulla suklaa syntyy vain parin välivaiheen kautta. Ainesosat sekoitetaan keskenään kuuman vesihauteen lämmössä, johon lisätään vielä vaahterasiirappi. Suklaaseoksen voi kaataa paketin mukana tulleisiin muotteihin tai levittää leivinpaperille.

Koristelimme raakasuklaan CocoVin hampunsiemenillä, mulperin marjoilla, mehiläisten siitepölyllä ja kaakaonibseillä. Suklaa jähmettyy jääkaapissa puolisen tuntia, jonka jälkeen se on valmis nautittavaksi. Valmis raakasuklaa läpäisi Showroomin sokerihiirien makutestin, ja on siis suositusten arvoinen!

cocovi2

CocoVi Raakasuklaan valmistuspaketit testiin meiltä, saatavilla myös hyvinvarustelluista ruoka- ja luontaistuotekaupoista. Tuote on lisäaineeton, gluteeniton, laktoositon sekä luomu.

Comments are closed.