palvelut

Republic Showroom on useasta eri tilasta koostuva PR-showroom. Monenlaiseen käyttötarkoitukseen muuntautuva showroom tarjoaa asiakkailleen sekä perinteisemmän showroomin että tilan, jossa järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia. Republic Showroom palvelee toimittajia, bloggaajia, kuvausjärjestäjiä, valokuvaajia, artisteja, mielipidevaikuttajia ja stylisteja.

Kuvauslainat

Asiakkaittemme muoti-, kauneus-, sisustus-, ruoka- ja lifestyletuotteita lainataan kuvauslainaan sekä tuotetesteihin ja tuotteita voi myös kuvata paikan päällä. Kauttamme lainattuja tuotteita näkyy viikoittain printtimedioissa, sähköisessä mediassa, verkkomedioissa ja blogeissa.

Tilat

Muuntautuva, yli 200 m2:n kokoinen, neljästä eri tilasta koostuva showroom mahdollistaa erilaisten PR-tilaisuuksien järjestämisen, ja hyvän sijaintinsa vuoksi paikalle on myös helppo tulla. Showroomissa on järjestetty lehdistötilaisuuksien puitteissa muun muassa Forza-jumppaa ja tila on ollut samppanjabaarina sekä kahvilana.  Bloggaajat ja toimittajat voivat hyödyntää studiota omiin kuvauksiin.

showroom

Asiakkuudet

Showroom voi kuulua osaksi laajempaa viestintäpalvelukokonaisuutta, se voi olla itsenäinen showroom-asiakkuus tai erillinen projekti. Showroom-palvelun lisäksi teemme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia viestintäpalveluja, tiedotteita, toimittajamatkoja sekä erilaisia pr-tilaisuuksia ja -tapahtumia niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.
Showroom tarjoaa asiakkailleen räätälöidyn showroom-paketin lisäksi kaksi kertaa vuodessa järjestettävät lehdistöpäivät, joissa esitellään asiakkaiden tulevan kauden mallistot toimittajille, bloggaajille ja stylisteille.