-

Haetaan: Turo Brand Ambassador
14
Feb 2017

Haetaan: Turo Brand Ambassador

Turo on kansainvälinen pukumerkki, jonka juuret ovat keskellä maailman kauneinta luontoa.

Turo. Tarina alkoi vuonna 1938, kun kolme nuorta yrittäjää perustivat miesten vaatteisiin, ja pian pukuihin, erikoistuneen yrityksen.

Turo on pitkän linjan pukuosaaja ja muotivaikuttaja, jonka vaatteissa miehet viihtyvät. Turo on persoonallinen, erittäin korkealaatuinen ja tyylikäs – klassinen rennolla otteella.

Turon mallistot inspiroituvat muotoilusta ja arkkitehtuurista, suomalaisesta luonnosta ja perinteisestä räätälintyöstä maailman ilmiöitä ja trendejä unohtamatta.

Samaistutko Turon henkeen? Onko sinulla vahva oma tyyli, jonka haluat tuoda esille Turon mukana?

Etsimme nyt muodista ja pukeutumisesta kiinnostuneita brändilähettiläitä yhteistyöhön Turon kanssa.

Lähettiläänä pääset osaksi Turon brändin rakentamista, joka kotimaan ohella on vahvasti valloittamassa kansainvälisiä markkinoita. Turon lähettiläänä luonnollisesti pukeudutaan Turoon. Lisäksi pääset osaksi sosiaalisen median, uutiskirjeiden ja tapahtumien sisältöä. Tulet tutustumaan loistavaan porukkaan ja saat huikeaa kokemusta muodin ja tunnetun brändin parissa toimimisesta.

Hae mukaan brändilähettilääksi vapaamuotoisella hakemuksella ja liitä mukaan yhteystietosi, kuvasi sekä linkit mahdollisiin some-kanaviisi. Lähetä hakemus osoitteeseen elisa.korhonen@republic.fi 

Comments are closed.